(A se vedea textul comentat AICI).

 1. Rednex sed lex a scris: Fratzilor e un cod, sa fim serioshi! Totzi shtim ca asha se procedeaza ca sa-tzi anuntzi studentzii ca cartea e pe $!!
 2. AspiriNul  a scris: Se-ntoarce Maior Titulescu in mormant! :)))
 3. Eklipsa a scris: Pe asta n-a filmato nimeni?
 4. M<&ian a scris: La noi nea cerut panda direct ca n-avea timp sa numere banii.
 5. Meli$$@ a scris: @ AspiriNul: Titu Maiorescu fraiere! Maior Titulescu e afcultate privata! doamne catzi proshti!
 6. Funeral a scris: Trista nu e cladirea facultatii, ci faptul ca toti nemernicii au ajuns azi profesori. Nu mai exista evaluare morala a corpului didactic, nu mai exista nimic. Toti sunt in cel mai bun caz computere ultraperformante dar moral sunt jos de tot. Nepoata mea a ramas gravida cu colegul ei de banca in clasa a 7-a si jigodia aia de profesor de fizica, care era prietenul ei oficial, n-a zis nimic in afara de mersi ca a scapat de ea. Rusine!
 7. Piramidon Quijote a scris: @ AspiriNul & Meli$$@ Taior Minulescu.
 8. Bleah a scris: Guie Migi!
 9. Prof-of Mai Mai a scris: @ Rednex Shi de ce ma rog se procedeaza asha ba deshteptule?!?
 10. Piramidon Quijote a scris: @ Funeral da-ne si noua numarul nepoatei, nu fii taran!
 11. Matolnicu a scris: un alt KKT al basishtilor. numai shtiu ce sa faca ca sa ascunda interesele adevarate ale clasei politice si ale americanilor. gaze de bashist! huo!!!!
 12. Rednex sed lex a scris: @ Prof-of Mai Mai: uite de ce se procedeaza asha bai boule. Ca presa crede ca e la caterinca shi nu i-a in seama ce zice shmekerul care a scris articolul. Da studentzii shtiu ca e pe bune shi se duc cu ploconul. Tzeapa! hahaha
 13. Programul Rableah a scris: si Puie Mitzurca!
 14. Popa Tzeapa a scris: M-ai bine demola-ti facultatea ca prea santeti idioti.
 15. Ivan Turbina a scris: Vand beton armat calitatea 1 pentru constructi posibil non-armat pentru inchis fose septice.
 16. Pheno Man a scris: Imi cer scuze ca intervin, dar, in lipsa unui control adecvat din partea unui for competent, astfel de cazuri se vor repeta la infinit. Fara asta, nu avem sanse sa ne integram in mod real in Europa. Heidegger spunea Offensichtlich ist es problematisch, die Ganzheit des Daseins als Sorge zu fassen, da Sorge gerade durch das Sich-vorweg-Sein charakterisiert wird. Somit steht das Dasein wesentlich in einer Unabgeschlossenheit: es steht immer etwas aus. Erst mit dem Tod steht nichts mehr aus. Deci cred ca ar fi momentul sa fie numita o comisie alcatuita pe criterii valide.
 17. Egologistul a scris: ba fratzilor mai vine iarna aia odata ca sta sania degeaba
Reclame