1. Pui la treabă cu chivas.

2. Tabla de materii pentru sosul Hestugma.

3. Pui la treabă cu sos Hestugma bine blend(er)uit.

4. Porc rezolvat în caramel cu dafin călit în untură de raţă.

5. Porc rezolvat în caramel cu dafin călit în untură de raţă, fenicul tânăr şi sos Hestugma.

6. Cremă de mazăre cu legume, crutoane cu usturoi, piper, pătrunjel, fenicul tânăr şi (mai ales) frunze de coriandru proaspăt, care maturizează amar dulceaţa bobului de mazăre zdrobit.

7. Pui strivit în smântână cu ceapă, castravete murat şi alte complicaţii.

8. Pui strivit în smântână cu ceapă, castravete murat şi alte complicaţii (II).

9. Cotlete de porc fripte lângă fasole ca femeia lui Nenea Iancu (fidea), cu boabe de coriandru încins la sec.

10. Brânză de vaci îngălbenită cu praf de curcuma şi ou, cu piper şi mărar şi bob de coriandru încins la sec.

11. Borş de peşte (cap de crap, biban de Mare, somn, doradă) cu Erős Pista şi alte probleme existenţiale.

12. Peşte de borş (cap de crap, biban de Mare, somn, doradă) cu Erős Pista şi alte probleme existenţiale.

13. Caşcaval afumat cu piper negru, piper franţuzesc şi boabe de coriandru prăjite la sec.

14. Găină asasinată în vin, trasă în caramel şi un pic fandosită în cartofi prăjiţi, lângă un amplu castravete murat vara în casă.

15. Floare de „limba mielului” (Borago officinalis, Echium amoenum).

16. Floare de fenicul.

17. Busuioc negru.

18. Ardei iute (producţie proprie).

19. Floare de măghiran.

20. Floare de fenicul (2).

21. Floare de ardei iute.

22. Cartofi cu măghiran şi alte aspecte.

23. Salam de somon cu fenicul şi ghimbir (1).

24. Salam de somon cu fenicul şi ghimbir (2).

25. Pulpă de porc la cuptor cu pătrunjel sălbatic, ierburi de Provence şi ghimbir proaspăt.

26. Pulpă de porc alambicată cu măr, scorţişoară, ghimbir, usturoi, pătrunjel sălbatic, ierburi de Provence, boia infernală şi piper.

27. Ciocolată cu cafea şi ghimbir proaspăt tocat.

28. Măghiran.

29. Creson de grădină.

30. Salată de chivas cu morcov, lămâie şi ghimbir proaspăt ras.

31. Inimă de porc în sos de morcov şi ghimbir proaspăt ras.

32. Salată de creson de grădină cu roşii.

33. Piept de porc lângă paste cu sos de roşii cu usturoi şi busuioc (producţie proprie).

34. Pulpă de vită la cuptor – cu portocale.

35. Plăcintă cu brânză dulce, stafide şi alte probleme.

36. Gogoşi cu ciocolată.

37. Linte roşie bătută cu bestialitate, cu usturoi, ceapă călită şi pătrunjel.

38. Prăjitură ascunsă în ciocolată, cu stafide albe, ghimbir şi lămâie confiate.

39. Cotlet de porc fript – cu zeamă de ciuperci complicate în ghimbir şi usturoi.

40. Aripă de pui cu mac şi cu orez integral.

41. Ficat de iepure cu salată de spanac.

42. Măcriş maison.

43. Salată de măcriş maison.

44. Nucă de cocos.

45. Creveţi.

46. Couscous plouat cu mărar şi creson. Cu pui şi sos dulce-picant.

47. Ceai masala.

48. Îngheţată de fistic alambicată cu ciocolată şi frunze de mentă maison.

49. Cotlete de porc terorizate cu sos de muştar, creson şi sirop de arţar.

50. Roşii cu măghiran, usturoi şi fire de lămâie îngheţată.

51. Chefal tratat cu bestialitate.

52. Chefal tratat cu intolerabilă bestialitate.

53. Salată S.R.I. (Simplă, Rapidă, Inofensivă): dovlecei cu maioneză.

54. Întâlnire estivală: telemea nouă de oaie şi ardei gras – botezate cu măghiran şi răcorite în ou crud.

55. Ghiveci botezat cu porc şi smântână.

56. Floare de „limba mielului” (Borago officinalis, Echium amoenum) – 2.

57. Floare de „limba mielului” (Borago officinalis, Echium amoenum) – 3.

58. Salată de măcriş maison cu boabe de coriandru prăjite la sec.

59. Porc la wok, tras în ghimbir cu mujdei şi alte afaceri.

60. Ton ridicat. Din cuptor.

Chestiuni cu leurdă (click aici).

Grădina de aprilie (click aici).

Caracatiţa Ifigenia (proces tehnologic, vinovaţi şi rezultate) (click aici).

Ciorbă de mazăre galbenă cu afumătură (proces tehnologic şi rezultate) (click aici).

Jungla din balcon (iunie 2013) (click aici).

Coriandru la nucă de cocos (click aici).

10
Anunțuri