–          Aţi putea finanţa un excavator. El vă va garanta o duzină de academicieni cu salopete care vor mânca telefoane şi vor sta cu salamul în ureche 8-10 ore pe zi, de pe la 7.30, împrejurul unei gropi din faţa blocului. Va trebui să profitaţi, fiindcă oamenii vor dispărea după un timp. Excavatorul şi groapa vor dăinui.

–          Aţi putea finanţa un taximetru. El vă va duce ca fulgerul până la groapa din faţa blocului (aproximativ 5 metri), unde va aştepta cu salamul în ureche, înjurând Primăria şi nebăgând în seamă aparatul care se învârte ca un accelerator de particule. De cealaltă parte a salariului, veţi coborî şi veţi aluneca direct în groapă, unde veţi accidenta un academician uitat şi care mănâncă telefoane.

–          Aţi putea finanţa o companie petrolieră. Vi se va mulţumi cu lacrimi (fără plumb) în ochi. Rezultatul investiţiei se va vedea peste câţiva ani. Va fi singurul lucru care se va mai vedea, pentru că restul va fi definitiv ascuns în gaze de eşapament.

Dacă posibilităţile de mai sus nu vi se par aşa cum ar trebui să vi se pară (sau, mai degrabă, dacă vi se par tocmai aşa cum ar trebui să vi se pară), atunci:

Asociaţia culturală “HESTUGMA”:

(Raiffeisen)

Cod IBAN: RO06RZBR0000060014988531